Passie

kippensoep met gerst op grootmoederswijze

 

 

Mijn grootste kwaliteit is mijn passie. Het experimenteren met verse groente en kruiden van Hollandse bodem kan tot verrassende soepen leiden……

Mijn passie heb ik ontwikkeld op het moment dat ik de Rotterdamse en Belgische acteurs mocht verleiden bij het Ro Theater in Rotterdam met mijn soepcreaties.

 

Het ontkiemen van Soupaholic

 

Alize Zandwijk, artistiek directeur en regisseur van het Ro, vond het belangrijk dat de soep vegetarisch maar ook energierijk moest zijn. De lunch moest gemaakt worden voor +/- 25 tot 70 man en een rijkgevulde maaltijdsoep zou een welkome toevoeging zijn voor de lange dagen die de acteurs maakten. Mijn oudste broer Carlo vertelde mij dat soep ook in Azië 12 maanden per jaar bij 40 graden dagelijks gegeten wordt. Belgische acteurs vertelde mij dat je op elke hoek van de straat soep kan kopen in België.

Maar de actrice Meral Polat riep mij toe

“jij maakt zulke lekkere soepen, JIJ MOET IETS MET DIE SOEPEN GAAN DOEN!!”

 

 De meest heerlijke recepten op internet of kookboeken, probeer ik uit, als ik iets mis pas ik het net zolang aan totdat het “mijn soepie” is.

 

Ik kan met recht zeggen dat ik bouillon door mijn aderen heb stromen en dat ik de liefde van koken genetisch door heb gekregen van beide ouders.

Missie

Mijn missie is met Soupaholic een lach op iemands gezicht te brengen met een kom vol geluksmomentjes. Het Beste van TOEN met een Vleugje van NU.

Oud Hollandse gerechten met een hippe twist.

soeplepel